augustus 1

Cherbourg

0  comments

In verband met het weer blijven we een paar dagen in Cherbourg. Er staat op donderdag vrijdag een zware storm te verwachten “Evert” . Gerard is ook weer opgehaald door zijn vrouw en dochter, die gaan nog een paar dagen naar Le Mans.

Wij gaan de supermarkt bezoeken voor aanvullingen en even de stad bekijken.

De volgende dag staat een bezoek aan het museum gepland. La Cite de la Mer. Met een kernonderzeeer als hoofdattractie. Zeer indrukwekkend. Zie de foto’s. Andere onderdelen zijn de onderwaterwereld en een hele expositie over de Titanic, die ook in Cherbourg is geweest voor zijn dramatische ondergang.

De volgende dag zijn Thomas en Isabel naar het fort boven gelopen. Voor mooie uitzichten en een bezoek aan het museum. Ik ben op de mountainbike gestapt voor een tocht langs de kust naar Cap de La Hague. (ben er trouwens niet helemaal geweest, was me net iets te ver) Wel mooie paden langs de kust gereden. Het laatste stuk was heel heuvelig, dus op en neer. Op het eindpunt een heerlijk pintje gepakt, dat had ik wel verdiend. De terugweg ging lekker soepel, wind mee en bergaf. ’s Avonds lekker gebarbeknoeid.


Tags


Dit vind je misschien ook leuk...

Storm in Zeeland

Storm in Zeeland

29 / 30 October

29 / 30 October
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Zou je zo'n avontuur ook wel eens willen beleven?

Neem vrijblijvend contact op.