juli 9

2-5 JULI

0  comments

Dit weekend staat er een zeetocht op het programma, samen met Joris. Vroeg vertrekken uit St. Annaland en via De Oosterschelde naar de Roompot, door de sluis en dan via zee naar Cadzand. Op de Oosterschelde en het eerste stuk naar buiten stond er nog wat wind, maar dat werd alleen maar minder en minder, helaas. Onderweg nog wel even in zee geplonsd, heerlijk. Mooi op tijd in Cadzand, waar nog ruim voldoende plaats was. Samen Ekker een hopja gegeten in de strandtent. Fantastisch weer. ’s avonds moest België voetballen, dus was het een rumoerig avondje, er liggen nl aardig wat Belgen hier. Helaas werden ze ook uitgeschakeld.

De volgende morgen ook weer mooi bijtijds op pad. De stroom nog mee naar Vlissingen. Dan gaat het lekker snel. Nu konden we nog heerlijk zeilen met een lekker windje. Door de zeesluis en wachten op de Blauwe Golf naar Middelburg. Hier nog even de tank volgegooid, is dat ook weer mooi gebeurd. Daar vlak naast Jos Boone een plaatsje gekregen. Even de stad in en daarna relaxen. ’s avonds Carcassonne gespeeld. De verwachtingen voor morgen zijn niet al te best.

Echter de volgende dag was het ’s ergens mooi weer, helaas weer weinig wind. Op de motor naar Veere en het Veerse meer op. Alleen op de Oosterschelde nog een stukje gezeild, maar het hield niet over. Weinig wind. Het laatste stuk de motor bij en de boel al opgeruimd. Toen begon het al te regenen. We hebben uiteindelijk een heerlijk weekend gehad, weinig wind maar gelukkig niet zulke stortbuien als in de rest van het land.

Logstand 17260 nm. Motoruren 1442,0 hr.


Tags


Dit vind je misschien ook leuk...

Storm in Zeeland

Storm in Zeeland

29 / 30 October

29 / 30 October
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Zou je zo'n avontuur ook wel eens willen beleven?

Neem vrijblijvend contact op.